Despre nativii din zodia Racului se spune ca sunt cei care intotdeauna dau inapoi. Din experientele personale, nu sunt deloc asa. Sunt doar firi care se retrag cand situatia este tensionata de rautate sau grosolanii deranjante. In articolul de astazi, aflam toate secretele acestei zodii. 

Reperele zodiei Rac

Elementul esential al celor nativi in zodia Racului este Apa, iar planeta care ii guverneaza este niciuna alta decat Luna. Ca piatra pretioasa reprezentativa este perla, iar argintul este metalul. Daca vorbim despre Raci in termeni cromatici, acestia sunt reprezentati de argintiu si/sau alb. Ziua norocoasa, daca vreti sa-i spunem asa, este lunea, iar din numerologie favorabile sunt numerele 2, 3 si 7.

Fa cunostinta cu nativul din zodia Rac

Ca personalitate, Racul este, poate, cel mai vulnerabil din intreg zodiacul. Erati curiosi sa aflati care este romanticul incurabil al Zodiacului? Ei bine, este racul. Despre Raci putem cu usurinta spune ca sunt si cei mai empatici, fiind intotdeauna receptivi la emotiile si problemele celor din jurul lor, ceea ce ii face sa fie o companie de multi cautata si apreciata. Poate tocmai din aceasta cauza, sunt momente cand Racii tind sa se inchida in sine cand vine vorba de problemele lor, preferand sa lase loc pentru cei din jurul lor.

O alta trasatura reprezentativa si de apreciat a Racilor este felul loial de a fii si statornicia.

In final, Racii sunt nativi cu inclinatii artistice, fiind foarte talentati in activitatile care presupun lucru manual. Migala si rabdarea desavarsita sunt doua trasaturi pe care Racii le aduc in orice fac. Creator de bijuterii, designer si orice alta meserie din aria artelor plastice se potrivesc de minune unui nativ din zodia Rac.

Fiind si perfectionist, Racul prefera, de cele mai multe ori, sa faca lucruri de unul singur cand vine vorba de profesia sa. De aceea, orice job presupune munca in echipa se prea poate sa-i dea batai de cap, pentru ca ii e dificil sa gaseasca colegi la fel de atenti pana si la cele mai mici detalii, cum este el.

Pentru ca nu prezinta o rezistenta prea mare la stres, Racii prefera sa cedeze pozitia de lider altcuiva, preferand-o pe cea de angajat sau liber profesionist.

 

Cum este Racul in cuplu

Cand vine vorba despre implicarea intr-un cuplu, cei din zodia Rac au nevoie de siguranta si stabilitate- doua lucruri pe care, la randul lor, le ofera.

Racii sunt, de fel, familisti convinsi, ba chiar traditionalisti. Nu in modul negativ, insa! Nu ma refer la ideile de familie traditionaliste eronate, conform carora femeia sta la cratita s.a.m.d. Dimpotriva, nativul din zodia Rac prefera armonia, totul sa se faca impreuna si cauta intotdeauna sa-si pastreze partenerul/partenera fericit/a.

 

In definitiv, cei din zodia Rac par, fara indoiala, genul de oameni pe care sa vrei sa-i ai aproape. Tu ai prieteni in aceasta zodie? Sau, face intamplarea, sa fii chiar tu nativ al zodiei Rac? Daca raspunsul este da, la oricare dintre intrebari, va invit in sectiunea de comentarii sa ne impartasiti experientele proprii cu acesti nativi.

Pana data viitoare, va doresc o saptamana frumoasa, in ciuda vremii capricioase de afara! Oricum ar fi, sa ne bucuram de vara! 

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here