Luna aceasta, vedeta zodiacului este puternicul Leu. Si cand spun “puternic” chiar vreau sa se inteleaga puternic. Caci nativii din zodia Leu sunt asemeni unei forte a naturii- hotarati, incapatanati si deloc rabdatori cu semenii lor mai lenti, cu impostorii si/sau cu profitorii.

Leul este acel semn al zodiacului guvernat de un temperament coleric si foarte direct. Fiind o zodie atat de puternica, nu putem decat sa ne asteptam ca trasaturile ei cele mai puternice sa-si lase pregnant amprenta asupra relatiilor, vietii profesionale si amoroase a leului.

Asadar, haideti, mai bine, sa-l descoperim pas cu pas.

Repere generale ale zodiei LEU:

  • Planeta guvernatoare: Soarele
  • Elementul esențial: Focul
  • Piatra prețioasă reprezentativă: rubinul
  •  Metalul reprezentativ: aurul
  • Culorile caracteristice: auriu, portocaliu, roșu
  • Ziua cea mai favorabilă: duminica
  • Numere norocoase: 1, 4, 8, 9 (sursa avantaje.ro)

Personalitatea nativului LEU? Vulcanica!

Intr-adevar, daca ar fi sa vrem sa caracterizam personalitatea unui Leu printr-un singur cuvant- acesta ar fi “vulcanica”. Asta presupune o foarte puternica impulsivitate, care vine la pachet cu o franchete rar intalnita, care nu de putine ori se imbina cu lipsa de tact.

Un nativ din zodia Leu este foarte orgolios, manat de mandrie, cautand intotdeauna dreptatea absoluta. De aceea, un Leu este, deseori, foarte autoritar si independent. Foarte usor poate trece drept arogant, pentru ca prezinta o puternica intoleranta fata de cei fara caracter ori caracter mai mic decat al lor.

Femeile din zodia Leu sunt percepute ca fiind intimidante pentru barbati, etalandu-si cu ostentativitate independenta, forta morala si capacitatea intelectuala. Complimentele formale ori de complezenta nu au nicio sansa in fata unei native din  zodia Leu.

Cum este Leul din punct de vedere profesional?

Un lider auto-proclamat! Un nativ in zodia Leu, la locul de munca, intotdeauna tinde spre pozitiile din varful ierarhiei.

Probabil ca cele mai potrivite slujbe pentru un leu sunt cele din domeniul justitiei sau din sfera didactica.  Preferate sunt joburile care presupun munca individuala, pentru ca un Leu nu colaboreaza deloc ok intr-o echipa.

Cum iubeste un Leu?

La capitolul dragoste, Leul  face cuplu perfect cu Berbecul. Ambele zodii sunt guvernate de apsiune si senzualitate. De aceea, cand nativi din aceste zodii ajung impreuna, ies scantei frumoase si povesti demne de tinut minte si in suflet.

Un barbat din zodia Leu isi va cauta intotdeauna o partenera care sa straluceasca si nicicum o femeie submisiva. Desi gelos din fire, Leul se va bucura de succesele partenerei lui, mandrindu-se cu frumusetea acesteia.

Pe partea cealalta, femeia din zodia Leu duce gelozia putin mai departe, la nivel de posesivitate. Aceasta tinde sa fie usor teatrala atunci cand ceva o deranjeaza. Simtul teritorial in cazul unei femei din zodia leu este foarte puternic.

Tu ce parere ai despre nativul din zodia Leu? Ai cunoscut vreunul pana acum? Va astept in sectiunea de comentarii! O saptamana frumoasa va doresc si numai bine!

 

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here