Incepand cu luna aceasta, m-am hotarat sa acord ceva mai multa atentie unei anumite categorii de articole- cele zoadiacale. Fiecare luna in parte va veni cu cate un articol dedicat zodiei aferente. Luna aceasta vorbim despre zodia Gemeni. Despre barbatul din zodia Gemeni, ca sa fim mai exacti.Articolul care urmeaza iti dezvaluie tot ce ai vrea sa cunosti despre barbatul din zodia Gemeni- cum sa-l descosi, cum sa-l seduci si cum sa ti-l pastrezi langa tine.

 

Ce il caracterizeaza pe barbatul din zodia Gemeni

Fascinating justin timberlake haircut mirrors on Mens Hairstyles And Haircuts 2017 The Idle Man – Best Simple Haircut in 2017

Barbatul nativ in zodia Gemeni este caracterizat in general de rapiditatea gandurilor sale, care se rasfrange asupra tuturor actiunilor lui.

Un tip nascut in aceasta zodie se caracterizeaza prin nonconformism. Tocmai de aceea, Gemenii nu se conformeaza deloc usor regulilor. Se plictisesc destul de usor, iar rutina este cel mai mare chin pentru ei.

Nu o data, astrologii au  spus despre nativii zodiei Gemeni ca sunt inzestrati cu abilitati deosebite de comunicare si adaptabilitate. Nu ar fi deloc gresit spus ca gemenii sunt firi cameleonice, duale.

Nefiind  fani ai monotoniei si rutinei, gemenii se arata foarte curiosi. Iar curiozitatea nu se limiteaza doar al a afla, ci si la a experimenta.

 

Cum sunt nativii Gemeni in relatiile de cuplu

Couple in love holding hearts.

Prima data cand te vei intalni cu barbatul Gemeni, acesta iti va face o foarte buna impresie. Va fi extrem de sarmant, interesant si te va face tot timpul sa razi. Tine minte, insa, un lucru- asa este felul de a fi al barbatului Gemeni. Nu se va putea abtine sa nu aiba acelasi comportament si cu alte persoane de sex feminin, pe care le considera el interesante.

De asemenea, Gemenii au tendinta de a fi si usor superficiali. Avand impresia ca reusesc sa inteleaga lucrurile si persoanele destul de repede, odata ce un barbat Geaman crede ca te cunoaste si stie ce te atrage, posibil sa nu-si mai dea interesul 100%.

In mod paradoxal, desi sunt atrasi de femei emotive, barbatii Gemeni tind sa dea bir cu fugitii atunci cand se confrunta cu emotii duse la cote maxime. Asa ca, recomandat este, daca esti in cuplu cu un barbat Geaman, sa eviti crizele de gelozie sau isterie.

Ai grija, daca un barbat din zodia Gemeni isi pune in minte sa te cucereasca, din cauza ca este foarte fermecator, poti foarte usor de la o simpla intalnire sa ajungeti in patul lui. Daca iti doresti ceva mai mult decat o aventura cu un barbat din zodia Gemeni, fii atenta sa te tii departe la inceput. Asta il va atrage si ii va da de inteles ca este vorba de ceva serios si nu superficial.

Daca iti doresti sa ai o relatie reusita cu un nativ din zodia Gemeni, trebuie sa-i intelegi nevoia de schimbare si libertate.In rest, relatia cu aceasta va fi foarte aproape de perfectiune!

Tu ai avut pana acum o relatie cu un nativ din zodia Gemeni? Astept parerile voastre in zona de comentarii.

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here