Dupa ce am vazut Triplu X: Intoarcerea Lui Xander Cage pot spune ca m-a captivat iar efectele, actiunea si cascadoriile au fost pe masura asteptarilor – tipic pentru un film de actiune “let the guy kick some ass” .

Xander Cage (Vin Diesel) fost sportiv devenit agent guvernamental lasat sa moara intr-un accident, este fortat sa revina pentru o noua misiune periculoasa. Cage impreuna cu echipa lui pornesc intr-o cursa pe viata si pe moarte pe urmele lui Xiang, pentru a opri distrugerea lumii de arma cu nume de cod “Cutia Pandorei”, care, odata activata, nu mai poate fi oprita.Intre timp Xander Cage impreuna cu echipa lui descopera o conspiratie care are radacini in cele mai inalte niveluri din guvernele internationale si misiunea lor devine tot mai periculoasa. Oare o sa reuseasca sa-l opreasca pe Xiang….? Va las pe voi sa-l vedeti!

Daca v-au placut si celelalte filme din seria Triple X sigur si Triplu X: Intoarcerea Lui Xander Cage o sa fie pe placul vostru. Pentru o experienta mai intensa filmul este in varianta 3D.

Astept parerile voastre, jos, in comentarii 🙂

Daca ti-a placut articolul da-mi un 😛 

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here