Astazi, citind unul dintre site-urile mele preferate de stiri legate de tehnologie- techcafe.ro, am aflat despre un eveniment care mi-a atras atentia- TechFest connected by Vodafone.

Anul aceasta, TechFest connected by Vodafone aniverseaza cea de-a treia editie anul acesta si adauga pe harta lui si Bucurestiul. Vorbim despre un festival urban de tehnologie, cel mai complex de la noi din tara, care este posibil datorita colaborarii cu cei din comunitatea IT. Festivalul se intinde pe parcursul a 6 zile consecutive si reprezinta locul de intalnire al expertilor din domeniul programarii si al inovatiilor. De asemenea, aici, se strang si start-up-urile cu potential. Atmosfera este una confortabila, deloc formala. Asa se face ca TechFest connected by Vodafone este un eveniment deschis publicului larg, nu doar celor din aria de expertiza IT.

Calendarul Evenimentului: Primul pe lista este Bucuresti

Primul in calendarul de evenimente al festivalului urban de tehnologie este Bucurestiu. Aici, in perioada 27 iunie – 2 iulie 2018, are loc TechFest connected by Vodafone, care iti aduce 10 tipuri de evenimente pe scena carora vei avea sansa sa intalnesti peste 50 invitati atat locali, cat si internationali.

Locatiile de eveniment

Festivalul de tehnologie este segmentat in trei arii diferite, care se vor desfasura in locatii diferite.  Ariile de desfasurare sunt dedicate fie developerilor, companiilor si start-up-urilor, fie gamerilor si publicului larg.

Cele trei locatii de eveniment sunt acestea:

1. Sala Polivalenta

Sala Polivalenta din Bucuresti reprezinta spatiul de desfasurare al evenimentului deschis pentru publicul larg. Aici, de-a lungul weekendului se vor desfasura urmatoarele: cel mai mare business hackathon din Romania (unde sunt invitate start-up-upuri, ce au sansa de a-si propune solutiile pentru unele dintre diversele provocari cu care se confrunta la momentul actual zona de business), o expozitie tech, prezentari, concerte si momente artistice derulate ca parte a festivalului urban in aer liber. Si surpriza evenimentului- o seara dedicata celor pasionati de gaming, plus alte evenimente speciale.

2. Palatul Universul

Aceasta locatie este rezervata prezentarilor din industria IT. Tot aici vor avea loc si lansari de produse, plus o conferinta dedicata profesionistilor din industriile digitale. La finalul festivalului, tot aici se va desfasura si Gala TechFest connected by Vodafone.

3. Cinema Pro

Este locul in care va fi gazduit evenimentul de tip Demo Day. Este un eveniment rezervat start-up-urilor promitatoare.

 

La a treia editie, dar pentru prima data in Bucuresti

Dupa cum iti spuneam deja, TechFest connected by Vodafone este deja la a treia editie. Prima editie s-a desfasurat la Cluj, in anul 2016. In 2017 s-a extins si a ajuns si in Timisoara, iar acum, in 2018, evenimentul ajunge, in sfarsit, si la Bucuresti.

“Faptul ca ne deschidem portile TechFest si in Bucuresti dovedeste ca exista un apetit enorm pentru progresul tehnologic. Evenimentul, cu un concept unic pe piata, a fost gandit ca un festival dedicat profesionistilor IT, dar si fanilor tech. Comunitatea pasionatilor de tehnologie creste rapid, asa ca este firesc sa le oferim ocazii multiple de a se conecta si schimba informatii, putand sa isi aleagă formatul de eveniment care li se potriveste cel mai bine”

— confirma Cristian Dascalu, fondator TechFest.

 

Pentru mai multe detalii privind evenimentul si pentru bilete, te invit pe site-ul festivalului techfest.ro. 

 

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here