Supa Chimen

Rețeta de AlinaFel: Main
Porții

porții
Timp preparare
Timp gătire
Calorii

cal

Ingrediente

  • 2 Cepe

  • 1 lgt Chimen

  • 1 lg Faina

  • Ulei incins

  • 1 praf de Boia de Ardei Dulce

Mod de preparare

  • Intr-o olita se fierb cepele taiate in patru impreuna cu chimenul
  • Cand cepele sunt fierte se face un rantas din: ulei incins peste care se pune o lingurita de faina si se amesteca pana faina se ingroasa. Se adauga un varf de cutit de boia de ardei dulce
  • Se da totul in cateva clocote dupa care se strecoara. Se serveste cu crutoane sdin paine prajita sau cu galusti din faina ca la gulas

Tips

    u003cliu003ePoate fi folosit si la garniture (macaroane orez, cartofi) si la ciorbeu003c/liu003e

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here