Vineri, pe 13 octombrie, in Mall AFI COTROCENI a avut lansarea  unuia dintre cele mai indragite branduri pentru barbati puternici si increzatori. Vorbesc despre PME LEGEND, care odata cu inaugurarea magazinului a lansat si cea mai noua colectie de toamna-iarna 2017.

Pentru cei care nu stiu deja, PME LEGEND este unul dintre brandurile de haine americane, care se bucura de popularitate la nivel international.

PME LEGEND- backstory
PME LEGEND nu este un brand aparut de numai cativa ani, care incearca sa-si faca loc pe piata. Dimpotriva, odata cu inaugurarea primului magazin deschis in Romania, PME LEGEND a sarbatorit 25 de ani de la lansare.

Sursa de inspiratie a brandului este una 100% masculina, care insufla incredere, putere si stil! Acum 25 de ani, la lansare brandul a ales sa se inspire de legenda PME; legenda care vorbeste despre expeditiile legendare ale pilotilor cargo si ale avioanelor lor absolut incredibile. Barbatul imagine al acestui brand se incadreaza in tipologia pe care eu, personal, o admir inca de mic. Acest piloti, care sunt ca niste eroi veritabili ai cerului intins sunt muncitori, tin la onoare si au aceleasi asteptari de la hainele lor – sa ofere ceea ce promit si sa fie de calitate.

PME LEGEND este un brand care pare sa creeze piese vestimentare special dedicate acestor cowboy ai cerului.

PME-333- colectia toamna-iarna 2017

Cum iti spuneam, inaugurarea primului magazine PME LEGEND in Romania a venit odata cu lansarea celei mai noi colectii de toamna-iarna. Este vorba despre colectia limitata PME-333, care ne propune o diversitate impresionanta de produse. Mergand in singurul magazin PME LEGEND din Romania vei gasi de la jeansi la jachete, accesorii si incaltaminte, avand la indemana tot ce iti este necesar pentru a-ti crea o tinuta aparte, care sa se impuna prin stil si orginalitate. Piesele vestimentare din colectie si nu numai propun, in mod vadit, elemente care trimit cu gandul la pilotii americani.

Cromatic, colectia PME LEGEND insufla un stil foarte masculin, creionand imaginea unui barbat impunator, puternic si foarte increzator in sine, pregatit sa infrunte si sa doboare orice obstacol.

Gergana Chernookova, Manager Legend declara despre colectia de toamna-iarna :

„In onoarea sArbAtorii celei de-a 25-a aniversAri a PME Legend, prezentAm cu mAndrie colecTia noastrA limitatA PME-333. AceastA colecTie este o colecTie compactA Si puternic inspiratA de stilurile autentice purtate de piloTii de marfA din Statele Unite ale Americii. DacA ar fi sA vA gAndiTi la un personaj cunoscut pe care sA Al asociaTi cu PME Legend v-aS zice sA vA gAndiTi la celebrul Tom Cruise In rolul din TOP GUN. Sigur vA aduceTi aminte de TinutA sa ca pilot de avioane. Nu este vreo IntAmplare cA Intre timp Tom Cruise chiar a fost imaginea brandului”.

Si, cum a fost la lansare?

Vineri, pe 13 octombrie, am fost invitat la acest eveniment, fiind pentru prima oara cand particip la o astfel de lansare. Recunosc, am acceptat invitatia pentru ca, acest tip de imbracaminte se potriveste stilului meu vestimentar.

Personal, apreciez acest tip de magazine care reusesc sa insufle spatiului de vanzare ceva din personalitatea de brand. Spre surprinderea mea PME LEGEND a reusit sa faca asta.

Atmosfera de la lansare a fost una animata, cu invitati bloggeri din nisa de fashion. Stuff-ul PME LEGEND a fost atent cu noi, iar colectia PME-333 arata incredibil. Totusi sa nu uitam ca aceste haine nu sunt la indemana oricui avand preturi pe masura.

Dar daca esti un barbat care apreciaza stilul masculin puternic, te invit si pe tine in magazinul Legend din AFI COTROCENI, etaj 1.

Daca ti-a placut articolul da-mi un

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here