In data de 9 octombrie 2017, Bucurestiul va fi gazda unui eveniment-premiera. Un concert extraordinar din turneul Best of Soul  sustinut de inegalabilul MARIO BIONDI. 

Mario Biondi vine pentru prima data in Romania in toamna acestui an. Este un concert parte din turneul international al artistului.

Mario Biondi este un artist, o voce remarcabila a scenei soul. Ceea ce l-a facut remarcat pe artistul de origine italiana este vocea sa calda, plina de profunzime si senzualitate. Atunci cand alegi sa mergi la un eveniment Mario Biondi, mergi sa asculti povesti duioase, spuse de o voce plina de emotie.



Artistul Mario Biondi ( anagrama de la Mario Ranno- numele real al cantaretului) este un artist in adevaratul sens al cuvantului, un artist complex. Experientele care l-au format, care au facut ca astazi, pe scena sa-l admiram pe mai marele muzicii soul, au fost diverse. Pe cand era tanar,  Mario a cantat in corurile bisericilor, pentru ca mai tarziu sa faca muzica in studio cu diferiti muzicieni apreciati in lumea intreaga.

Ce poveste ne spune Mario Biondi?

Povestea muzicii soul a lui Mario Biondi isi are inceputurile in anul 1988. Asta e anul in care tanarul Mario s-a indragostit de muzica soul si a inceput sa realizeze recitaluri in deschiderea spectacolelor unor interpreti de talie internationala. Dintre cei in deschiderea carora a concertat Mario Biondi il amintim pe mult indragitul Ray Charles.

Insa, marea oportunitatea pentru cel care avea sa fie Mario Biondi a aparut odata cu editarea in Japonia a single-ului This is what you are. Piesa a fost rapid preluata de Norman Jay, celebrul DJ de la BBC1. Acesta din urma este responsabil pentru propagarea single-ului in intreaga Europa.

Mai tarziu, in 2006 are loc lansarea primului album semnat Mario Biondi. Albumul se numeste Handful of Soul si prezinta 12 piese. Dintre acestea, parte sunt originale, altele fac parte din repertoriul clasic al genului soul.

Acest prim album a dat startul unei cariere infloritoare, presarate cu ani buni de concerte.

Cel de-al doilea album Mario Biondi- Beyond– apare abia in 2015, fiind anuntat prin lansarea single-ului Love is a temple. Cel de-al doilea album i-a adus artistului si Discul de Aur.

Si, in final, anul trecut, in 2016, Mario Biondi lanseaza si cel de-al treilea album intitulat Best of SoulCel de-al treilea album este unul aniversar, care celebreaza 10 ani de cariera pentru Mario Biondi si, in acelasi timp, aduce un omagiu muzicii soul.

Toate cele 15 creatii de aur ale genului soul si 7 piese originale de pe album fac parte din playlistul turneului european, care ajunge pentru prima data si in Romania, pe data de 9 octombrie 2017, la Bucuresti. 

Unde se tine concertul si de unde iti poti achizitiona biletele?

Concertul MARIO BIONDI se va desfasura la Sala Palatului din Bucuresti, pe data de 9 octombrie 2017, incepand cu ora 20.00.

Poti achizitiona bilete in format electronic pe iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Categoriile de bilete sunt urmatoarele:

Categoria VIP 275 lei

Categoria I 225 lei

Categoria II 175 lei

Categoria III 120 lei

Ai nevoie de mai mult ca sa te convingi ca e un eveniment la care trebuie sa fii prezent? Atunci, asculta asta:

Daca ti-a placut articolul da-mi un

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here