Povestea celor doi a inceput ca in povesti. Ambii sustin ca a fost dragoste la prima vedere.

Prima intalnire a cuplului care  face senzatie in presa si nu numai a fost o intalnire aranjata de un prieten comun al celor doi. Pe atunci, Meghan Markle era doar in trecere prin Londra. Asta se intampla in iulie 2016. Surprinzator e faptul ca amandoi sustin ca stiau prea putine unul despre celalalt.

Printul Harry declara ulterior ca “faptul ca m-am indragostit atat de repede de Meghan a fost atat de incredibil, incat a fost o confirmare ca, pentru mine, astrele erau aliniate. Totul era perfect

 O iubire ca-n povesti

Prima data cand s-au intalnit cei doi, Markle avea 34 de ani, era proaspat divortata si mama a trei copii. Pe partea cealalta, Printul Harry, 31 de ani pe atunci, tocmai isi incheiase cariera de armata de mai bine de 10 ani. La capitolul relatii si el a avut mai multe tentative, insa, niciuna nu s-a incheiat  prin casatorie.

Dupa intalnirea aranjata de prietenul comun, cei doi si-au dat intalnire a doua zi. Pasiunea dintre cei doi s-a aprins in mod impresionant, pentru ca la numai cateva saptamani distanta Harry si Meghan plecau intr-o vacanta in doi in Botswana.

O relatie tinuta secret

Primele 6 luni ale relatiei dintre cei doi s-au desfasurat departe de ochii lumii. In tot acest timp, Markel a continua filmarile pentru aclamatul serial de televiziune Suits, in Toronto, Canada.

Printul Harry a declarat ca familia regala sustine relatia dintre el si Meghan; inclusiv bunicii- regina Elizabeth a II-a si Printul Philip.

Presa a fost rautacioasa, ca de obicei

Imediat ce a fost facuta publica relatia celor doi, reactia presei a fost una deloc surprinzatoare. Intreaga presa a cautat pana si cele mai mici motive de scadal si cancan. Ba chiar s-au facut remarci urate la adresa actritei Markel, aceasta fiind numita metisa. La momentul acela Printul Harry a lansat un comunicat de presa usturator la adresa presei. Purtatorul sau de cuvant, Jason Knauf a declarat urmatoarele:

“Printul Harry este ingrijorat pentru securitatea domnisoarei Markle si foarte dezamagit ca nu a putut sa o protejeze”

O cerere in casatorie placuta, intima

Probabil ca multi s-ar fi asteptat la o cerere in casatorie grandioasa, cu surle si trambite. In schimb, momentul special s-a intamplat, asa cum ar trebui, numai intre cei doi, intr-un moment intim, linistit.

Inelul de logodna a fost special creat de insusi Printul Harry din diamante care au apartinut mamei sale, mult iubita Printesa Diana de Wales.

Raspunsul lui Markle a fost “Da!” si a venit chiar inainte ca printul sa reuseasca sa incheie cererea.

In dragoste si in razboi, totul e permis! Si posibil!

Spun asta pentru ca tanara Meghan Markle a trebuit sa se boteze in Biserica Anglicana, pentru ca ceremonia de casatorie sa fie posibila. Actrita era protestanta inainte.

De aici si pana la casatoria propriu-zisa, tot ce le mai era necesar celor doi era consimtamantul reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii. Consimtamant care nu a intarziat sa vina. Pe 14 martie Consiliul Privat al Reginei a primit din partea acesteia o scrisoare, care spunea urmatoarele:

 

“Imi dau consimtamantul pentru (incheierea) unui contract de casatorie intre nepotul meu iubit Harry Charles Albert David de Wales si Rachel Meghan Markle”

Consimtamantul era necesar si obligatoriu prin lege.

Asadar, daca si acesta este in regula, tot ce mai ramane este sa aiba loc evenimentul cel mai nerabdator asteptat al anului 2018- ceremonia de casatorie a celor doi!

Aceasta ceremonie va avea loc pe 19 mai, la castelul Windsor. Va fi difuzat pe intreg Mapamondul, fiind un eveniment demn, de interes international.

Tu ce parere ai despre uniunea celor doi? O uniune inedita (dat fiind ca, in genere, sangele regal cauta sa se inrudeasca cu sange nobil, de asemenea), dar care pe mine unul ma bucura.

 

 

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here