#gettshighlightsmagazine #gettsmenmagazine #gettssalons

 

In 2011, dupa mai bine de 7 ani de aparitii online GETT’S HIGHLIGHTS a facut un pas inainte, catre editia de print. Asa a luat nastere o publicatie glossy, careia nu i-a luat deloc mult timp sa se diferentieze pe piata de alte publicitatii de acelasi gen.

Pe atunci, Jacqueline Enciu, directorul adjunct Gett’s declara asa:

„Ne propunem ca o data pe sezon, GETT’S Highlights Magazine sa cumuleze in diferite sectiuni  informatii relevante despre lucruri  interesante,  atit din punctul de vedere al cititorului – client al saloanelor noastre, cat si din punctul de vedere al profesionistului din domeniu.”

De atunci, s-a hotarat ca revista sa apara trimestrial si va contine informatii din domeniul coafurii, infrumusetarii, al tratamentelor faciale si corporale, al produselor, tehnicilor aparute, al spa-urilor si al sanatatii, al fashionului s.a.m.d. (sursa beautycenter.ro)

Aceeasi Jacqueline isi incheia declaratia atunci spunand ca:

„GETT’S Highlights Magazine reuneste in paginile sale cele mai noi informatii, trenduri si propuneri despre tunsoare, coafura, culoare, stil, moda, machiaj, produse cosmetice, colectii, accesorii, design, gadget-uri, etc, diferentiindu-se de presa glossy prin perspectiva si experienta profesionala a creatorilor de imagine si a profesionistilor in estetica asupra subiectelor tratate, cat sI prin abordarea diferits pictorialelor, In sensul crearii unor lookuri pentru vedete, altele, decat cele pe care le poarta zilnic “.

 

 

Lansare in premiera: GETT’S Men Magazine

Dupa 7 ani de prezenta in domeniul printului, GETT’S Highlights Magazine lanseaza si varianta pentru barbati. 

La intrebarea de ce GETT’S Men, Lucian Miess, owner GETTS Salons ne ofera un raspuns pragmatic, convingator:

“In primul rand, proportia clientilor barbati In GETT’S a crescut constant de la an al an pana la 37% si un total de 40.000 conturi de clienti. Evident, acestia au zone de interes diferite si nevoie de informatii personalizate. In al doilea rand, pentru ca lumea s-a schimbat si anumite clisee despre cum trebuie sa arate barbatii s-au schimbat si ele. Sunt alte criterii de estetica masculina. Astfel, din Incercarea de a impartasi putin din experienta noastra, a luat fiinta GETT’S MEN Magazine. Un om care arata bine, se simte bine, este mai pozitiv, mai sociabil, mai placut pentru cei din jur, mai iubit si apreciat atat In plan profesional cat si In plan personal. Vom aborda teme de care si eu ca barbat sunt interesat cum ar fi: tehnologie, gadgeturi, stiluri de tunsoare, barba, vestimentar, de viata. Vom adresa rezolvarea unor probleme precum: caderea parului, burta, slabirea, tonifierea, tratamentele cosmetice Impotriva ridurilor, petelor, cearca nelor, cuperozelor, vaselor sparte, parului alb, Ingrijirea mainilor si picioarelor, micozele unghiilor, sanatate, preventie, Indepartarea parului nedorit permanent si consultanta de imagine”.

 

Petrecerea? Cu stil, desigur!

La petrecerea de lansare a GETT’S Men Magazine atmosfera a fost incendiara, iar invitatii numai unul si unul- oameni cool, oameni cu stil, oameni ca din revista scosi. Noi ne-am distrat tare, insa, ca sa va convingeti singuri, priviti pozele de mai jos!

Partenerii GETTS pentru petrecere au fost:

Tudor. Personal Tailor (www.facebook.com/tudorsuits),

Alira Vinul (www.facebook.com/alira.vinul),

Touching Art Cocktail (www.facebook.com/TouchingArtCocktail),

Sweet Concept (www.facebook.com/sweetconcept.ro),

the date. (www.facebook.com/iamthedate)

Unde se gaseste revista

Revista GETT’S este disponibila GRATUIT in reteaua GETT’S Salons, in fata locatiilor GETT’S si in toate cladirile de birouri din jurul saloanelor GETT’S. De asemenea, publicatia se gaseste si in centrele WorldClass, in hoteluri, clinici, notariate, agentii de turism.

 

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here