In articolul de ieri, am inceput sa vorbim despre care sunt cele mai bune iubite, in functie de zodia in care se gasesc. Astazi, vom continua prezentand ultimele 6 locuri si descoperind care este, prin urmarea, cea mai buna iubita din zodiac.

Desigur, cum spuneam si ieri, aceste informatii sunt generalizate. Asa ca, domnilor, apreciati-va iubitele, pentru ca sunt speciale, indiferent de ce spun astrele.

Sa incepem! Ramasesem la iubita din zodia Gemeni.

Pe locul 5 sunt iubitele din zodia Gemeni

Zodia Gemeni este guvernata de o dualitate deja populara. Aceasta dualitate se regaseste si in cazul iubitei nascute in zodia Gemeni. Si aceasta caracteristica se manifesta astfel- fie ai de-a face cu latura dulce, mieroasa a femeii Geaman, fie ai dat de naiba si te intepi in spinii ei.Norocul tau este ca femeia din zodia Gemeni oscileaza intre aceste doua stari, in functie de contextul care o influenteaza.

Cert e ca la inceputul relatiei, vei avea de-a face mult timp cu Geamana dulce si mieroasa. Pe a doua o intalnesti pe parcurs, daca o provoci.

Daca iubita ta este nascuta in zodia Gemeni, astrele te sfatuiesc sa fii foarte atent la aceasta. Pentru ca odata ce nu se mai simte confortabil alaturi de tine, nu va ezita prea mult pana sa plece. O femei in aceasta zodie isi doreste spontaneitate si aventura. De aceea, de multe ori, despre femeile Gemeni se spune ca sunt deseori ispitite de infidelitate. Asta face sa nu fie considerate tocmai cele mai bune iubite.

Eu spun doar ca trebuie sa fii atent la ce-si doreste persoana de langa tine si daca esti cel mai bun iubit, cu siguranta si iubita ta va fi cea mai buna, indiferent de zodii.

Femeia Balanta, o iubita desteapta

Cred ca tuturor ne place o femeie desteapta. Iar daca ai o iubita nascuta in zodia Balanta, ai o iubita desteapta, care iubeste sa citeasca si sa invete.

Despre femeile din zodia Balanta se spune ca sunt justitiarele zodiacului. Acestea considera ca oamenii trebuie tratati cu respect si ca sunt egali in drepturi, fara nicio abatere.

Daca iubita ta este Balanta, sa stii ca nu este o fana a certurilor. Asa ca, se prea poate, daca ceva o deranjeaza sa tina ascuns acest lucru, pana cand totul va exploda. De aceea, trebuie sa o faci sa simta ca poate fi confortabila si deschisa cu tine, indiferent de problema.

Un atuu al femeii Balanta este felul dezinhibat de a fi. Asta inseamna ca atrage foarte multi oameni. Asa ca, daca esti genul gelos mai bine ai sta de-o parte, decat sa ajungi sa-i faci reprosuri degeaba, doar pentru ca este o persoana placuta.

Pentru femeia Capricorn, ambitia e pe primul loc

Femeile nascute sub semnul Capricornului sunt foarte abitioase si foarte setate sa-si indeplineasca scopul. Este genul de femeie care nu se multumeste cu mediocru si nu agreeaza oamenii lenesi. Asa ca, asteptarile ei de la tine sunt destul de ridicate. Daca esti o fire mai slaba de inger, femeia Capricorn ti se poate parea prea autoritara si obositoare.

De fapt, aceasta este doar o femeie care stie clar ce vrea si nu se multumeste cu mai putin. Determinarea este ceva ce eu consider a fi o calitate. Acum, fiecare cu gusturile lui, nu-i asa?

De asemenea, daca ai o iubita in zodia Capricorn, bucura-te! Aceasta este foarte loiala si gata sa faca orice pentru relatia voastra. Desigur, in schimb, trebuie si tu sa fii la fel de implicat.

Cine spune ca iubita nu-ti este si cea mai buna prietena, nu a avut o iubita Pesti!

Daca iubita ta este nascuta in zodia Pesti, atunci e ca si cum ai fi castigat la Loto. Ai alaturi si cea mai buna prietena, dar si o iubita pe cinste!

O femeie nascuta in zodia Pesti pune foarte mult pret pe bunastarea relatiei, asa ca intotdeauna va fi atenta la cum merg lucrurile intre voi si va cauta sa gaseasca cele mai bune rezolvari. Este o fire emotionala, care are nevoie de si ofera foarte multa afectiune.

Si-am ajuns si la locul 1! Oare cine e cea mai buna iubita din zodiac? Sa aflam!

Ceva ce-ar putea fi caracteristic unei relatii perfecte este pasiunea. Asa ca daca vrei o relatie pasionala, alege o zodie de foc. Cum ar fi zodia Sagetatorului!

Femeia Sagetator este cea mai buna iubita conform zodiacului. Este o femeie pasionala, dedicata 100% cuplului.

In acelasi timp, este genul de femeie care, uneori, nu stie sa se aprecieze la adevarata ei valoare si tinde sa se simta nesigura cand in jurul tau sunt prea multe doamne si domnisoare. Asa ca, acorda-i toata atentia ta si asigur-o ca ea si numai ea este iubita ta si spune-i cat este de speciala.

Asadar, am aflat si cine este cea mai buna iubita din lume, conform spuselor din astre. Ce parere ai despre acest top? Te regasesti/ iti regasesti iubita? Astept comentariile voastre, in sectiunea de mai jos. Pana data viitoare, iubiti-va frumos si nu uitati sa apreciati micile frumuseti ale fiecaruia.

 

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here