Instagram este, la momentul actual, una dintre cele mai indragite platforme de socializare. Personal, dintre Facebook, Snapchat si Instagram votez cu toata inima pentru Instagram. Inca de la aparitia aplicatiei am fost cucerit si convins ca voi ramane vreme indelungata fanul acesteia. Lucru care s-a si intamplat. 

Aparent, nu sunt singurul! La inceputul erei Instagram, platforma aduna in medie 30 milioane de useri activi pe luna. Nu a trecut mult timp pana s-a observat o crestere uluitoare a acestora. In 2017, Instagram a reusit sa atinga numarul de 800 de milioane de useri activi pe fiecare luna. Un scor incredibil in numai cativa ani, daca ne uitam de unde a pornit.Anul acesta, insa, cei de la Instagram au anuntat ca vor face modificari in platforma. Curios sa afli despre ce este vorba? Haide sa aflam impreuna!

Ce schimbari se anunta in platforma Instagram?

Se pare ca Instagram are in plan sa “fure” unele features, cu care suntem deja obisnuiti in platforma Facebook. Cei de la Instagram testeaza un nou indicator care vizeaza statusul ultimei activitati a celor pe care ii ai in lista de Follow. Acesta se preconizeaza ca va fi vizibil in dreptul profilelor de utilizatori pe care ii urmarim. Ca in poza de mai jos.

 

Acest indicator este automat activat si apare si in dreptul mesajelor din Inbox. Statusul are doua variabile Active Now si Active x m ago.

Aceasta functie poate fi dezactivata, debifand din Setari functia de Show Activity Status ( vezi poza de mai jos)

Pro sau contra?

Personal, nu sunt foarte incantat de aceasta noua functie Instagram. Este ceva ce nici in cazul Facebook nu am agreat. De ce? Pentru ca deschide noi posibilitati de spionare a utilizatorilor. Inteleg ca astfel, platforma castiga bani din partea marketerilor si afacerile au un insight mai bun privind activitatea si orarul de activitate al targetului lor. Dar parca totul devine, usor, usor, prea lipsit de intimitate. Parerea ta care este? Te astept in sectiunea de comentarii sa discutam.

Daca ti-a placut articolul da-mi un

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here