Pe 14 si pe 15 noiembrie, in Bucuresti, se va desfasura o editie epica a celui mai important eveniment de E-Commerce din Romania. Vorbesc despre GPeC SUMMIT 2017!

Anul acesta, in noiembrie, evenimentul anului in E-Commerce si Marketing Online iti ofera sansa de a intalni speakeri de talie internationala, dar si romani de prestigiu. Vei avea oportunitatea de a participa la keynote-uri si panel-uri de dezbatere in cadrul carora este liber sa adresezi intrebarile tale referitoare la e-commerce.In fiecare an, GPeC SUMMIT este echivalent cu networking la superlativ, de-a lungul a 18 ore de continut de calitate, premium.

Pe scena GPeC SUMMIT urca doar cei mai buni dintre cei mai buni

De-a lungul celor doua zile de conferinta, la GPec SUMMIT vei intalnii unii dintre cei mai buni specialisti romani, dar si internationale in domeniul e-comerce si marketing online.

In cei 12 ani de activitate, GPeC SUMMIT si-a facut un tel puternic din a ti-i aduce in fata pe cei mai buni specialisti, astfel ca tu sa inveti doar de la cei de top. Scopul final este dezvoltarea comertului online, desigur.

GPeC este singura entitate din Romania care se preocupa constant de dezvoltarea industriei e-commerce, fara niciun interes ascuns.

Pentru editia de toamna a GPeC SUMMIT, din 14- 15 noiembrie 2017, organizatorii ti-au pregatit unul dintre cele mai impresionante line-up-uri de speakeri de pana acum.

Cativa dintre cei mai de valoare speakeri de la GPeC SUMMIT 2017

Nu-ti voi dezvalui intreg line-up-ul conferintelor GPeC SUMMIT 2017, insa iti prezint cateva dintre numele cu greutate din lista.

NEIL PATEL este Co-Fondatorul Crazy Egg, Hello Bar, KISSmetrics si nu in ultimul rand este un adevarat star in Marketing Online.

Wall Street Journal l-a supranumit fara nicio retinere ca fiind “unul din cei mai importanti influenceri de pe web la nivel global”,  in vreme ce cei de la Forbes il plaseaza in top 10 marketeri online.

Si daca pana aici nu te-a convins, afla ca fostul Presedinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, l-a inclus pe Neil in top 100 antreprenori sub 30 de ani.

Pe Neil Patel  il poti intalni la GPeC SUMMIT, 14-15 Noiembrie, Bucuresti. Acesta sustine aici un keynote speech de 45 de minute in ziua de 14 noiembrie. Te reintalnesti cu el si pe 15 noiembrie, cand va avea o sesiune prelungita (90 de minute) in cadrul evenimentului GPeC Special Day.

AMY HARRISON este fondatorul si owner-ul, in acelasi timp, Write With Influence. Write With Influence este una dintre cele mai apreciate resurse online de Content Marketing din intreaga lume.

Practic, ceea ce face Amy este sa ii ajute pe cei care detin afaceri in mediul online cu sfaturi concrete si testate privind modul cel mai eficient de a scrie continut de marketing.

Amy este copywriter si consultant specializat pe Content Marketing. Ea se bucura sa fie recomandata drept cel mai bun specialist si speaker din domeniu de catre personalitati precum Bryan Eisenberg, Oli Gardner sau Karl Gilis.

La GPec SUMMIT ai ocazia sa o intalnesti pe Amy Harrison pe 14 Noiembrie, cand  va susține un keynote de 45 de minute intitulat “The Customer Disconnect: How Inside-Out Copy Makes You Invisible”.  De asemenea, o reintalnesti si pe 15 noiembrie, cand va sustine  un workshop practic de 90 de minute in cadrul GPeC Special Day.

OLI GARDNER este co-fondatorul Unbounce, una dintre cele mai cunoscute platforme de Conversion Marketing la nivel international si expert in optimizarea ratei de conversie si a landing page-urilor din cadrul unui website.

Oli Gardner sustine in toate interviurile si articolele sale ca:

„Reteta de succes pentru cresterea ratei de conversie sta in amestecul perfect dintre date si design (user experience), impreuna cu serviciile calitative oferite clientilor de magazinele online”.

Oli a lucrat cu Amazon, Vodafone, Canon, LinkedIN, iar compania fondata de el are peste 10.000 de clienti la nivel global.

Pe Gardener il intalnim pentru a doua oara in Romania, la GPeC SUMMIT. Prima data l-am intalnit la GPeC din 2015.

Anul acesta, va sustine un keynote de 45 de minute in data de 14 Noiembrie, avand ca subiect cresterea numarului de conversii prin “data-driven design”.

De ce ai vrea sa participi?

E simplu! Pentru ca GPeC SUMMIT este singurul astfel de eveniment de la noi din tara, care se ridica la standarde premium. Pentru ca participand la GPeC SUMMIT ai sansa sa inveti lucruri noi si eficiente de la speakeri de exceptie, care sunt cap de afis al mai tuturor conferintelor internationale de E-Commerce si Marketing Online.

Si nu in ultimul rand, pentru ca GPeC SUMMIT este locul in care te intalnesti, discuti si schimbi carti de vizita cu marile companii din domeniu si astfel, devii parte activa a comunitatii e-commerce.

Nu rata locul tau! Inscrierile la GPeC SUMMIT se fac pana la data de 31 octombrie 2017. Pentru informatii privind taxa de inscriere, te invit sa consulti site-ul GPeC.

Daca ti-a placut articolul da-mi un

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here