De cate ori te-ai gandit sa-ti cumperi un nou smartphone, de exemplu, dar nu ai stiut ce sa alegi dintre doua dispozitive cu trasaturi similare? Probabil ca de multe ori. Si tot de atatea ori ti-ai batut capul cautand informatii despre cele doua gadget-uri, in incercarea de a face o comparatie intre ele. 

Google Search te va salva de la toata tevatura, cu noul modul comparare intre specificatiile device-urilor cu trasaturi similare. Astfel, ti se pune la dispozitie o lista usor de parcurs si interpretat, care iti da acces direct la toate specificatiile gadgeturilor pe care doresti sa le compari.


Cum functioneaza noul modul Google Search

Daca te gandesti ca pentru a vedea comparatia facuta prin Google Search trebuie sa parcurgi o suita de pasi, te vei bucura sa afli ca nu e deloc asa.

Avand o competitie destul de mare din partea site-urilor, care ofera comparatoare de specificatii, Google s-a vazut nevoit sa faca doi pasi inaintea acestora. Cum? Prin simplifacarea maxima a modului prin care poti obtine comparatia dorita.

Daca inainte pierdeai timp pretios accesand diverse site-uri pentru a obtine informatii privind caracteristicile gadget-urilor pe care vrei sa le compari, acum, cu noul modul Google Search tot ce trebuie sa faci este sa folosesti formula dispozitiv 1 vs dispozitiv 2, direct in bara de cautare.

Simplica Google cautarile? 

Raspunsul este de 1000 de ori DA!

Sa luam exemplul screenshot-ului de mai sus. Facem un mic exercitiu de imaginatie. Sa spunem ca vrei sa-ti achizitionezi unul dintre noile telefoane Pixel 2 sau Pixel 2XL si vrei sa le compari. Se procedeaza astfel!

In bara de search s-a tastat, conform formulei, Pixel 2 vs Pixel 2XL. Despre acestea stim deja ca sunt foarte asemanatoare.

Prin noul modul de Google Search, ti se va oferii o lista cu speficatiile dispozitivelor cautate. Acestea iti vor fi prezentate in paralel. De asemenea, iti vor fi oferite si link-uri catre magazinele unde sunt comercializate aceste produse cautate de tine.

Si asta nu e tot! Google iti pune la dispozitie chiar si o functie de evidentiere a diferentelor intre specificatiilor.

Personal, gasesc acest nou modul Google Search foarte util si zic ca merita pus in aplicare. Momentan acest modul se afla inca in etapa de testare. Lansarea oficiala a acestuia va fi anuntata la o data ulterioara.

Daca ti-a placut articolul da-mi un

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here