Saptamana aceasta Gmail a lansat doi noi functii, care ii va interesa foarte tare pe utilizatorii de Google Chrome. Ramai alaturi de mine pana la finalul articolului pentru a afla care sunt acestea si cum le poti activa imediat.

  1. Gmail- unul dintre cele mai utilizate servicii de e-mail si-a facut upgrade

Pe 14 mai 2018, Gmail a lansat o functie utila pentru cei care folosesc browserul Google Chrome. Deocamdata, noua functie este activa si utilizabila doar in versiunea de web a platformei. Sa-ti spun despre ce este vorba!

Daca pana acum aveai nevoie de conexiune la internet pentru a-ti putea citi e-mailurile importante, cu noua functie Gmail, din browser, vei putea face asta si in modul offline.

Pentru a te bucura de una dintre cele mai noi functii Gmail ai nevoie ca browserul Google Chrome sa aiba cel putin versiunea 61 instalata. Pe versiunile mai vechi de browser, noua functie este inaccesibila.

Cum activam cea mai noua functie Gmail

Noua functie Gmal nu este activate nativ. Drept pentru care, pentru a te bucura de beneficiile ei, trebuie sa realizezi activarea in mod manual. Sa vedem cum realizam activarea!

Pentru activarea noii functii read mail offline Gmail, trebuie sa accesezi meniul Settings, iar la sectiunea Offline sa bifezi optiunea ENABLE OFFLINE MAIL. Daca aceasta noua sectiune nu-ti apare in mod automat, inseamna ca nu ai instalata cel putin versiunea de Google Chrome 61/ Fa un update al browserului si “problema” se va rezolva.

Ce beneficii iti aduce noua functie  a celor de la Gmail?

Prin activarea noii functii de Gmail Offline read iti permita sa iti rasfoiesti si sa citesti e-mailurile existente. De asemenea, poti scrie ori sterge e-mailuri. Toate schimbarile facute in offline mode se vor sincroniza odata ce te reconectezi la internet.

 

  1. Gmail are grija sa-ti aminteasca de e-mailuri la care nu ai raspunsA doua functie pe care Gmail-ul a lansat-o saptamana aceasta este cea care iti readuce aminte sa raspunzi la mailurile primite cu cateva zile in urma, dar care au scapat atentiei tale.

Cum functioneaza

Daca ai primit un mail de mai bine de 2 zile, dar la care nu ai raspuns, in partea dreapta a acestuia vei fi notificat. Spre deosebire de prima functie, care trebuie activate manual, aceasta intra pe mode-ul activ imediat.

Ce parere ai despre aceste doua noi functii Gmail? Astept parerile tale in sectiunea de comentarii sau pe Facebook.

 

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here