Ce este Webstock?

Webstock poate fi numit cel mai mare eveniment Social Media din Romania deoarece aduce intr-un singur loc cei mai pasionati “artisti” ai comunitatii online si dezvaluie ultimele tendinte din SM si nu numai. Cu un program bine pus la punct, impartit in 10 sesiuni, Webstock ne imparataseste viziunea despre cum evolueaza lumea online.

webstockro 2017


CUI I SE ADRESEAZA?

 • Bloggers
 • Vloggers
 • Influencers
 • Media celebrities
 • Digital managers
 • Social media consultants
 • Digital managers
 • Instagrammers
 • PR specialists
 • Community managers
 • … si tututor celor care isi doresc sa-si exprime intr-un mod creativ si inedit punctul de vedere

Alexandru Guzi - Lucian Mandruta la Webstock 2017

De ce sa participi la un astfel de eveniment?

E simplu, daca tu esti pasionat de o anumita nisa din mediul online si iti doresti sa aflii ce fac cei care deja reusesc in acest domeniu atunci cu singuranta trebuie sa participi!

webstockro

Pentru mine este prima data cand particip la acest eveniment din cei 10 ani de activitate Webstock. Au fost momente placute cand imi doream sa aflu mai multe informatii de la unii din influenceri dar au fost unele momente care nu m-au impresionat deloc si chiar m-au facut sa plec din sala.

webstockro

Printre momentele interesante s-au numarat discursurile echipei EFdeN si ale tanarului de 23 de ani, Ionut Budisteanu. Apreceiez devotamentul si ambitia care au dus la succesul in proiectele lor. Curajul de a se aventura intr-un domeniu nou in Romania i-a transformat in pionieri, castigand admiratia si respectul meu.

webstockro 2017

A fost un moment pe care eu nu l-am acceptat, sa-i zic asa, si ma refer la discursul tinut de echipa MApN, deoarece a pus accent pe devotamentul romanului fata de patrie, subiect care nu isi avea locul in contextul evenimentului. Eu am simtit ca ei mai degraba au fost intr-o “misiune de recrutare” in loc sa ne prezinte subiecte de interes. Din pacate suntem intr-o perioada in care Sistemul nu ne respecta si noi nu mai acceptam asta, dar ei tot fac presiuni sa le fim alaturi.

webstockro 2017

Ce am invatat?

Toti cei care am participat la acest eveniment am vrut intr-o mica sau mare masura sa aflam: Cum de acesti oameni au reusit si resuesc in ceea ce fac? Cum putem noi sa ajungem ca ei?

roboti-bitdefender-webstock-2017

Stiti deja sau ati auzit de pe net ca pentru a reusi trebuie sa muncesti, sa iti dedici mult timp si tot felul de astel de raspunsuri. Toate aceastea sunt adevarate dar pentru a reusi in mediul online trebuie sa fim noi insine si sa fim naturali in tot ceea ce facem. Ne inspiram de la cei mai buni dar sa nu uitam ca fiecare dintre noi e diferit si poate creea continut unic care poate deveni viral.

webstockro2017

A spus Ionut Munteanu, WebDigital, un lucru foarte adevarat:

“Daca vrei sa fii de succes tot ce trebuie sa faci este sa fii pe val(in trend).”

webstockro

Ce mai astepti?

Esti ambitios, natural si iti doresti sa arati tuturor ceea ce creezi atunci incepe!

Niciodata nu e prea tarziu!

webstockro

Daca ti-a placut articolul da-mi un

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here