Guardians of the Galaxy se gaseste printre surprizele placute facute de Marvel, nu-i de mirare ca foarte multi fani au asteptat cu nerabdare continuarea. Curios am fost si eu si am sperat ca ce-a de-a doua parte sa ma surprinda in modul jucaus caracteristic primei parti. Este Guardian of the Galaxy 2 mai bun decat primul? Merita vazut? Afla in cele ce urmeaza!

Un film despre o altfel de familie

Guardians of the Galaxy nu este o povestea clasica despre un grup de eroi, care se plimba prin spatiu si se implica intr-o serie de aventuri fantastice. Este mai mult decat atat! Este un film care te invata multe- te invata ce este prietenia, te pune fata in fata cu sentimentul de apartenenta si iti arata ca o familie poate prinde radacini chiar si intre cele mai disfunctionale persoane.Peter, Drax, Gamora, Rocket si Groot sunt protagonistii filmului, o echipa care se remarca prin ineditul dat de diferentele evidente dintre ei. Toate cele cinci personaje au un singur lucrur in comun- sunt captivii traumelor din trecut. Tocmai de aceea, cei cinci ajung impreuna si ajung sa dezvolte sentimente profunde, reciproce.

Sa inceapa aventura!

Primul Guardians ne-a aratat inceputul acestei relatii, care urma sa fie pe viata. O alianta formata de catre cinci eroi, care au un scop comun- sa infranga acelasi adversar! In mod evident, am sperat ca si partea a doua va gravita in jurul aceleiasi legaturi puternice de prietenie. Guardians of the Galaxy 2 face acest lucru!

Ceea ce te atrage foarte mult si te tine in fata micilor sau marilor ecrane, atunci cand ruleaza Guardians of the Galaxy 2, este chimia incredibila care se infiripa si rezista intre eroii actiunii- vei lacrima alaturi de ei, vei rade alaturi de ei, te vei lasa cucerit de momentele lor de tachinare reciproce, dar mai ales, vei intelege ca si o familie disfunctionala, poate rezista, atata timp cat sentimentele care ii leaga membrii sunt profunde.

Pe tot parcursul povestii nu vei putea ramane indiferent in fata lui Peter si a echipei lui. Asta pentru ca fiecare personaj al filmului reuseste sa surprinda ceva din fiecare tipologie de om si astfel oricine se poate regasi in anumite momente din film. As putea spune ca, din punctul meu de vedere, Guardians of the Galaxy 2 este mai mult un film al personajelor si al relationarii dintre ele, decat este un film care te tine atent prin actiunea lui, in sine.

Guardian of the Galaxy 2

Are si el la baza aceeasi intriga clasica- intreaga galaxie se gaseste in fata pericolului de distrugere. Insa, acest lucru iti este dat de inteles tarziu in film. Pricipala cauza a filmului este pastrarea si unitatea grupului de super-eroi. Fiind un film cu eroi, este firesc ca Galaxia sa fie salvata, ceea ce intereseaza, in cazul asta, este sa afli ce se intampla cu grupul de cinci in fata acestei provocari.

Facem cunostinta cu personajele

Ceea ce mi-a placut este faptul ca in Guardians of the Galaxy 2, fiecare dintre cele cinci persoanje se bucura de momentul lui de stralucire. Sentimentele ascunse dintre Peter si Gamora sunt puse in lumina, afli si despre substraturile familiale dintre Peter si tatal lui, descoperi ce le aduce pe Gamora si Nebula din nou impreuna ca surori. Chiar si cel mai comic personaj al filmului- Drax- ascunde o poveste tragica. Toate acestea si multe altele le descoperi daca mergi la cinema!


Nu trebuie uitat nici trio-ul format ad-hoc:Rocket, Yondu și Baby Groot. Nu vreau sa-ti stric supriza, dar filmul merita vazut chiar si doar pentru acesti trei fantastici, care te cuceresc.

Aici reuseste Guardians of the Galaxy 2 sa cucereasca audienta- prin crearea unor personaje adevarate, in care multi se regasesc si de care te atasezi inevitabil. Desigur, Guardians of the Galaxy vine si cu o doza buna de actiune, cu batalii spatiale absolut spectaculoase, soundtrack-ul este imprsionant, iar finalul este unul pe masura.

Ce parere am despre filmul Guardians of the Galaxy 2?

In ceea ce priveste vizualul, Guardians of the Galaxy 2 te lasa cu gura cascata. Scenele de lupta in spatiu sunt spectaculoase. La asta se adauga o coloana sonora geniala, care sa dea un plus de dinamism actiunii. Un mare punct pentru Guardians!

In concluzie, nu pot decat sa-ti recomand filmul. Mergi la cinema, nu trebuie sa-l ratezi- aventurile eroilor nostri sunt absolut savuroase si iti ofera si doza de amuzament tocmai buna!

Daca ai vazut prima parte, atunci intr-adevar nu trebuie sa ratezi continuarea. Petrece alaturi de cea mai simpatica gasca de supereroi noi aventuri galactice. Voua va doresc “Vizionare placuta!“, iar eu sunt nerabdatoare sa aflu ce le mai pregateste partea a treia prietenilor nostri, gardienii. Pana ajungeti la cinema, va las cu trailer-ul.

Daca ti-a placut articolul da-mi un 😛 

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here