DevTalks este cea mai mare expo-conferinta a comunitatii de developeri din Romania. Anul acesta, evenimentul are loc in data de 16 mai, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. 2018 marcheaza cea de-a 14-a editie a evenimentului.

Ca in fiecare an si anul acesta DevTlks reuseste sa adune in acelasi loc peste 1000 de developeri, dar si pasionati de tehnologie.

Ceea ce mi-a atras prima data atentia la conferintele DevTalks a fost amploarea temelor abordate, dar si numerosii speakeri internationali prezenti.

Prin organizarea acestui eveniment, DevTalks reuseste sa creeze un context propice networking-ului in  sfera industriei IT,dar si business.

 

Programul acestei editii

La editia din 2018, editie cu numarul 4, DevTalks Cluj-Napoca aduce pe scena de la Sala Polivalenta 60 de speakeri. Si nu orice speackeri! Vorbim despre lideri si profesionisti IT, atat din Romania, dar si din strainatate. Dintre cei 60 de speaker, iti prezint numai cativa:

  • Lewis Horne – Fondator și CEO Uniti Sweden
  • Alvin Ourrad – Cloud Architect la BBC News
  • Jennifer Wong – Software Engineer la Eventbrite
  • Gerrit Grunwald – Senior Software Engineer la Canoo
  • Júlia Biró – Infrastructure Engineer la Prezi
  • Henri Tremblay – Java Champion și Senior Software Engineer la Terracotta

 

7 scene dedicate industriei IT

Aceasta editie DevTalks ne propune 7 scene, unde vei asistala sesiunile de continut cu impact relevant asupra societatii actuale. Scena vedeta a editiei este cea de Emerging Technologies. Se vor discuta subiecte de actualitate, cum ar fi crearea unor solutii bazate pe inteligenta artificiala, despre impactul pe care accesibilitatea in tehnologie il are asupra utilizatorilor, cat si despre modul in care developerii si antreprenorii vor beneficia de schimbarile aduse de crearea de continut prin intermediul realitatii virtuale, realitatii augmentate si realitatii mixte pana in 2020 (sursa techcafe.ro).

Noutatea editiei de anul acesta sunt 3 noi scene. Scena Java, Automotive si Product Management.

 

Scena Java

La scena Java te vei intalni cu speakeri de la companii renumite precum Canoo, Burberry, Terracotta sau Adobe Systems Romania. Pe partea cealalta, la scena Product Management se vor discuta teme legate de constructia unei experiente  de utilizator sau despre cum se preconizeaza ca vor arata businessurile din sectorul de mobile development in era comunicarii influentate de tehnologie (sursa techcafe.ro)

 

O sansa buna pentru networking

Pe langa scenele deja mentionate, la DevTalks vor fi amenajate si zone care sa permita interactiunea directa intre participanti . De asemenea, vor exista si zone de divertisment  si zone de expozitie. In zonele dedicate spatiului expozitional companiile IT au oportunitatea de a-si prezenta cele mai noi proiecte. Va fi o experienta inedita, intr-un spatiu necoventional, cu sesiuni de live coding s.a.

 

Partenerii DevTalks

Conferintele si evenimentele marca DevTalks sunt posibile si datorita ajutorului venit din partea partenerilor. Dintre acestia amintim: Accesa, Metro Systems, UiPath, Yardi Romania, SDL, Frequentis, Dual IT, MHP – A Porsche Company si Porsche Engineering.

Daca te intereseaza sa afli mai multe detalii privind desfasurarea evenimentului, dar si pretul biletelor, te invit sa accesezi website-ul oficial: devtalks.ro. De asemenea, trebuie sa stii ca cei de la hipo.ro sponsorizeaza 100 de invitatii la cel mai important eveniment de IT din Romania. Daca doresti unul dintre cele 100 de invitatii, poti aplica pentru aceasta gratuitate pe www.hipo.ro.

 

Ai mai luat parte pana acum la vreun eveniment DevTalks? Daca da, astept parerile tale in zona de comentarii. Daca nu- te-ar interesa sa o faci?

 

Asta a fost si pentru astazi. Va doresc un weekend prelungit de senzatie, cu calm si vreme frumoasa! Numai bine!

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here