Cine Sunt?

Alexandru-Guzi

Salut! 🙂

Inainte de toate, lasa-ma sa-ti urez Bun Venit pe Blogul meu! 

Alexandru Guzi este numele meu, cum deja m-a prezentat si URL-ul blogului. M-am nascut pe 19 aprilie 1990, in Sulina, judetul Tulcea. In Cluj-Napoca am facut Facultatea de Informatica Economica si Gestiuna Afacerilor, la Universitatea Babes-Bolyai, dupa care au urmat primele mele experiente profesionale. Acestea m-au pastrat Clujului pentru inca trei ani. Au fost, fara doar si poate, cei mai frumosi sase ani din viata mea! Intre timp, aici am pus bazele primului meu mare proiect, site-ului Unity Games Box, un website dedicat jocurilor 3D Unity. A fost o experienta solicitanta, dar placuta, unde mi-am dezolvat o mare parte din experienta mea in domeniul SEO. Am reusit sa cresc proiectul timp de patru ani dupa care m-am decis ca e timpul sa-l vand si altcineva sa preia acest model de afacere.

In 2015 mi-am facut bagajele, mi-am luat la revedere de la frumosul Cluj si am venit in Bucuresti, urmarind un drum profesional spre mai bine. Un pas pe care nu-l regret deloc. Imi plac provocarile si-mi place sa lupt pentru a reusi ceea ce-mi propun.
De atunci ma dezvolt profesional in Bucuresti si fac tot ce imi sta in putere sa invat, sa ajut si sa aplic tot ce stiu!

Aici, te voi astepta in fiecare zi, de luni pana vineri, cu articole captivante din toate domeniile, care ar putea sa te intereseze.

Aflam impreuna ce inseamna un lifestyle (stil de viata) sanatos, descoperim ultimele gadget-uri, comentam filme, punem la punct agenda de evenimente si multe altele.

Daca doresti sa colaboram sau numai sa povestim, te astept aici!

Daca iti place blog-ul meu da-mi un 😛 

— Numai bine! 😀 —