Cine nu-si doreste sa aiba alaturi de el persoana potrivita, sa formeze un cuplu de minune si sa-si petreaca vietile impreuna, fericiti? Nu cred ca gresesc cand presupun ca toti ne dorim asta.

Si pentru ca vorbim despre potriveala in cuplu, m-am gandit sa-mi indrept putin atentia asupra compatibilitatilor pe care ni le recomanda zodiacul. Tu crezi in ce spun astrele? Am observant ca exista doua categorii mari de oameni- cei care au incredere in ce le prezic astrele si cei care sunt intotdeauna extreme de sceptici si cred despre horoscop ca este doar o poveste frumoasa pentru copii.

Indiferent din care categorie faci parte, sper sa te fi facut curios, pentru ca in continuare am sa-ti prezint compatibilitatile fiecarei zodii, pentru anul 2018.

 

  1. Varsator + Berbec

Ambele zodii sunt atrase intotdeauna de noutate. Niciunul dintre acesti nativi nu se da in laturi de a incerca intotdeauna lucruri noi. SI nu ma refer doar in dormitor, ci si in afara acestuia. Ambele semne zodiacale sunt foarte sociabile, prefera munca in echipa si, tocmai de aceea, pot forma un cuplu perfect. Ce spui? Te increzi in astre?

  1. Taur + Rac

Stii cum se potrivesc doua jumatati de mar? Perfect! Acelasi lucru se intampla si cu aceste doua semne ale zodiacului. In cuplul Taur /Rac exista armonie- se inteleg perfect si nu au nevoie intotdeauna de cuvinte, atat de buna e conexiunea dintre ei doi. Intr-un astfel de cuplu, cei implicati nu sunt doar iubiti, ci si cei mai buni prieteni.

O relatie infiripata intre un Taur si un Rac este una de durata.

  1. Gemeni + Varsator

Atat Gemenii, cat si Varsatorii sunt firi spontane, care adora senzatiile tari si traiesc intotdeauna in prezent. Cuplul Gemeni / Varsator este un duo armonios, care se distreaza de minune impreuna. Un lucru important in acest cuplu este respectul pe care si-l poarta reciproc si intimitatea individuala.

Cei din cuplul Gemeni/Varsator isi citesc gandurile. Ei nu au nevoie de prea multe cuvinte, intelegandu-se si doar din priviri.

  1. Rac + Pesti

Close up of couple holding hands on coastline.

Ambele semne sunt zodii de apa. De aceea, se spune ca un astfel de cuplu formeaza o legatura emotionala foarte puternica, cu fundatii solide, extrem de serioase. Un lucru important pentru cei doi din cuplu este faptul ca se pot baza intotdeauna unul pe celalalt. E clar- nu exista aspecte negative la acest cuplu vedeta.

  1. Leu + Sagetator

Atat Leul, cat si Sagetatorul sunt genul de persoane, care stiu intotdeauna ce-si doresc de la viata. Pe deasupra, sunt pasionali si intotdeauna depun efort ca lucrurile sa iasa asa cum trebuie. Intr-un cuplu Leu / Sagetator cuvantul “plictiseala” nu exista.

  1. Fecioara + Taur

Un cuplu format dintr-o Fecioara si un Taur este un cuplu care rezista impreuna timp indelungat. Ambele semne zodiacale sunt caracterizate de pragmatism, ambii sunt cu picioarele pe pamant si sunt intotdeauna atenti la dorintele si nevoile partenerului lor. In ceea ce priveste sfera emotionala, cei doi sunt sinceri unul cu celalalt si intotdeauna se sustin reciproc. Un astfel de cuplu este greu de zdruncinat, baza lor fiind foarte solida.

  1. Capricorn + Taur

Stii cum e in acest cuplu? Pasiune de nestapanit, pasiune pura! Aceste doua zodii nu reusesc sa stea departe una de cealalta. Se doresc atat de mult, ca atingerile si privirile nu lipsesc niciodata. Si Capricornul si Taurul sunt doua semne zodiacale patronate de pasiune, carora le place sa se alinte. Atunci cand se intalnesc, rezista timp indelungat.

  1. Balanta + Gemeni

Ce uneste o Balata cu un Geaman? Inteligenta. Balantelor si Gemenilor le plac la nebunie conversatiile intelectuale, pasionale si polemicile sustinute. Ambele zodii pretuiesc armonia si pacea, iar odata ce se gasesc intr-un cuplu reusesc sa reziste timp indelungat.

 

Acestea, spun astrele, sunt cele mai reusite compatibilitati in  cuplu pentru anul 2018. Te incadrezi in preziceri? Daca s-a nimerit chiar sa te regasesti in vreuna dintre compatibilitati, povesteste-ne in sectiunea de comentarii.

Atat a fost si pentru astazi. Va doresc un Paste Fericit, alaturi de prieteni si familie si ne citim, din nou, miercuri, dupa sarbatori. Numai bine!

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here