Buna dimineata, Romanie! A trecut ceva timp de cand v-am vorbit despre vreun eveniment. Asta, probabil, pentru ca nu am mai gasit timp sa si particip la vreunul. Insa, vinerea aceasta am aflat despre un eveniment, care mi-a parut mie interesant. Din pacate, am ratat inscrierea pe lista de participanti, dar data viitoare cu siguranta voi fi prezent!

Este vorba despre CreativeMornings- un eveniment dedicat oamenilor din industriile creative, dar care isi are portile deschise audientei generale, daca vrei si tu sa participi. Haide sa-ti povestesc mai multe.

 

Cand si unde a inceput Creative Mornings

Conceptul evenimentului CreativeMornings a luat nastere in anul 2008, din initiativa Tinei Roth Eisenberg (Swissmiss). Motivul de la baza a fost unul mai degraba simplu si destul de explicit- se dorea un eveniment accesibil pentru comunitatea newyorcheza de oameni creativi.

Din 2008 si pana astazi, conceptul a luat amploare la nivel global, fiind organizat in mai multe metropole ale lumii ( 170 de orase, mai exact), printre care si Bucuresti.

In 2010, seria de mic-dejunuri creative s-a extins in Zurich, Elvetia si Los Angeles, California. Apoi, in 2011, San Francisco a inceput si el capitolul CreativeMornings. In vara aceluias an, evenimentul si-a luat startul si in Marea Britanie. Si seria oraselor inscrise in aceste dimineti manifesto pentru creativitate a continuat si continua si in ziua de astazi.

Echipa responsabila pentru organizarea mic-dejunurilor creative (CreativeMornings, Bucuresti) de la noi este formata din Elvira Lupsa , Cristian Neagoe, Edmond Niculusca, Alberto Grosescu.

 

In ce consta acest eveniment

Conceptul evenimentului, dupa cum iti spuneam, este unul simplu: un mic-dejun, alaturi de oameni din domeniul creativ si un short talk intr-o vineri dimineata, o data pe luna. Fiecare eveniment este cu intrare gratuita si deschis oricui doreste sa ia parte.

Daca te intereseaza sa bei o cafea buna, alaturi de oameni prietenosi si sa ai ocazia unui networking cum nu s-a mai vazut si nu numai, atunci, hai si tu la CreativeMornings!

Fiecare data a evenimentului vine cu un subiect nou de discutie, un nou speaker si mult inspiratie. Subiectele aduse in discutie sunt variate si aceleasi la nivel global, luna de luna. Aici, se vorbeste despre  o arie larga de tematici- de la educatie si urbanism, pana la ce inseamna sa fii curajos, cum sa faci fata anxietatii s.a.m.d.

 

Cum participi?

Asa cum iti spuneam, CreativeMornings este un eveniment deschis publicului larg. Pentru participare nu se percepe taxa de intrare, asta datorita sponsorilor si partenerilor locali. Tot ce trebuie sa faci este sa dai subscribe la Newsletter-ul CreativeMornings si sa te inscrii dinainte la eveniment, pentru a-ti rezerva locul in sala.

In rest, nu uita sa-ti setezi alarma, pentru ca CreativeMornings este un mic-dejun matinal, intr-o dimineata de vineri, o data pe luna, incepand cu ora 08:00.

 

Sa-ti spun un secret! Intalnirile lunare CreativeMornings sunt, de obicei, inregistrate video si uploadate pe canalul oficial de Youtube. Cateva dintre speach-urile de la noi le gasesti aici. Vizionare placuta!

 

 

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here