Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt om simplu- orice film cu super-eroi trebuie vazut, discutat si notat cu o nota de la 1 la 10. N-ar trebuie sa surprinda pe nimeni  faptul ca odata ce am auzit de aparitia filmului Razbunatorii: Razboiul Infinitului, nerabdarea si-a facut simtita prezenta.

La aniversarea a 10 ani de povesti fantastice, care ne-au oferit cele mai bune lectii de curaj, prietenie si loialitate, petrecem alaturi de cei mai praferati eroi ai Universului Cinematografic Marvel.

In cea mai recenta productie  Marvel- Avengers: Infinity War/ Razbunatorii: Razboiul Infinitului ne dam intalnire cu toti super-eroii nostri preferati, care isi unesc, inca o data, puterile pentru a lupta impotriva distrugatorului Thanos.

Sinopsis. Filmul 1 pe 2

Cea mai noua pelicula marca Avengers ni-i aduce in prim-plan pe cei mai indragiti super-eroi ai nostri, pentru batalia suprema. Avengers: Infinity War marcheaza batalia suprema, momentul acela plin de adrenalina, pe care orice fan adevarat al universului Marvel l-a asteptat.

In Razbunatorii: Razboiul Inifinitului, Razbunatorii, impreuna cu aliatii lor se aventureaza in lupta impotriva lui Thanos. Scopul celui din urma este, in mod evident, distrugerea lumii intregi. Personajul negativ al filmului si-a facut intrarea in universul Marvel in 1973, in benzile desenate. Despre el stim ca este capeteia a doua armate de luptatori de temut. Acestia sunt cunoscuti si sub numele de Chitauri si Outriders. In acest film, Thanos cauta cu orice prilej sa puna mana pe cele 6 Pietre ale Infinitului/ Infinity Stones. Cele 6 Pietre ale Infinitului sunt artifacte, care odata ce le ai iti ofera o putere de neimaginat. Ajunse pe mana unui ticalos ca Thanos, ar fi un lucru teribil!

Kevin Feige, producatorul filmului, spune ca: „In povestea noastra, Thanos a trebuit sa
reprezinte o amenintare mai mare decat oricare alta cu care s-au confruntat Razbunatorii pana
acum. Vorbim in aceasta productie despre a avea un personaj negativ charismatic, pe care, in
mod surprinzator, incepi sa il intelegi. Filmul pune mult accentul pe povestea lui, pe trecutul si
motivatiile sale si este prima productie Marvel in care povestea este spusa din punctul de
vedere al personajului negativ.”

Daca esti fan al benzilor desenate Marvel, stii deja ca ceea ce se intampla pe micile si marile ecrane nu este intotdeauna 100% fidel povestii din benzi. Insa, in mod clar, elementele  centrale, cele cu care un fan adevarat se poate identifica, sunt redate cu loialitate.

Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul fillmului Avengers: Infinity War. Co-regizorii filmului- fratii Russo– si-au dorit ca cu acest ultim film al francizei sa continue povestea din Razboinicul iernii si din Razboi Civil. Razbunatorii: Razboiul Infinitului nu este, insa, ultima parte a francizei! Ni se mia promite inca o aventura.

„A fost important pentru noi sa gasim legaturi si elemente cu care publicul nostru sa se poata
identifica si cu care sa aiba o conexiune la nivel emotional. Fiecare fan isi doreste ceva diferit,
insa nu poti multumi pe toata lumea. Noi suntem mari fani ai benzilor desenate si ne-a placut la
nebunie sa facem aceste filme. Ne-am dorit sa oferim ceva extraordinar si speram ca oamenii
sa se bucure de acest film”, spune Joe Russo.

Mergem la cinema?

Filmul este distribuit in Romania de Forum Film Romania si a avut avanpremiera in seara datei de 25 aprilie. Te poti bucura de aventura incendiara in format de 3D, IMAX 3D, 4DX 3D si Dolby Atmos. Am avut placerea de a-l vedea in avanpremiera si va pot spune doar ca filmul s-a ridicat la nivelul asteptarilor! Din 26 aprilie puteti sa-l vedeti in cinematografe! Vizionare placuta!

Nu rata marea confruntare! Ocupa-ti locul in sala de cinema si bucura-te de o aventura pe cinste!

Trailerul filmului il poti viziona aici:

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here