AWAKE Festival se va desfasura pe domeniul Teleki din Gornesti. Intre 1 si 3 septembrie, mai bine sa nu-ti faci planuri, pentru ca muzica buna se asculta la AWAKE. Modestep, Irie Maffia, Axel Thesleff, Alternosfera, Suie Paparude sunt doar cateva dintre trupele cu renume, care vor urca pe scena festivalului. 

AWAKE Festival promite sa te transpuna intr-o lume aparte, fascinanta, eclectica. Daca alegi sa-ti inchei vara si sa itampini toamna cu acest festival, te vei bucura de spectacole de teatru, instalatii de arta si recitaluri de Spoken word poetry. Si pentru ca este un festival, care isi propune sa-ti ofere o experienta completa, intre performance-uri, la AWAKE Festival te poti delecta cu o lectura placuta, sezand la umbra copacilor cu povesti seculare. Asta pentru ca organizatorii festivalului te asteapta cu o biblioteca in aer liberForest Library. 

De asemenea, seara, dupa apusul soarelui, pe proprietatea Teleki se organizeaza, poate, cel mai mare cinema sub cerul liber- Cinema Under the Bridge. 

La o prima vedere, AWAKE Festival pare sa iasa din tiparele festivalurilor standard cu care ne-am obisnuit deja. Aici, descoperi o intreaga platforma, care faciliteaza schimbul de idei, conexiunea dintre cei prezenti, printr-un set-up dinamic si neconventional.

Dupa cum spun si organizatorii festivalului: “Va promitem o experienta eclectica, care nu se va concentra doar pe muzica, ci va celebra atat alte forme de arta, cat si natura pitoreasca. Totul intr-un cadru unic, intim si feeric, unde libertatea de expresie e pretuita la justa ei valoare.”

Experienta de festival va fi si mai speciala pentru cei care aleg sa campeze in zona oferita de organizatori. Cei care aleg sa campeze in zona de festival se vor putea bucura de o cazare aparte, in zona de Glamping, care vine cu acces la dusuri si toalete proprii. Glamping, dupa cum ne lasa sa intelegem organizatorii, este o oaza de liniste, o zona de camping VIP. Vei fi impresionat sa descoperi ca este o zona cu iluminare artistica pe timp de noapte. Corturile din zona Glamping, vin echipate cu saltele gonflabile, paturi, covoare, felinar si cos de gunoi.

Un cort are o capacitate de 4 persoane si se inchiriaza la pretul standard de 1100 lei.

Daca nu te intereseaza varianta camping-ului VIP, vei putea opta pentru varianta pre-pitched tent. Aceasta oferta consta in inchirierea unui cort de doua persoane, care vine echipat cu doua izoprene. Pretul unui astfel de cort este de 200 lei / 3 nopti de festival.

Rag’n’Bone Man si multi altii vor urca pe scena AWAKE

Line-up-ul AWAKE Festival este unul impresionant, care pe mine ma face sa vreau sa-mi cumpar bilet. Curios sa afli cine urca pe scena AWAKE?

Ei bine, Rag ‘ n’ Bone Man vine pentru prima data in Romania si canta la AWAKE Festival. Alaturi de el, pe scena va urca si Tom Odell, Mary Popkids, Subcarpati, Jurjak, Modestep si Irie Maffia, Axel Thesleff (FIN), Alternosfera (MD), Kiscsillag (HU), Suie Paparude (RO), Gojira & Planet H (RO), DJ Sauce (RO), sZempöl Offchestra (RO), T-Boys: Goranga & Missile (RO) şi DJ Shiver (RO).

Pentru programul complet, poti consulta tabelul de mai jos.

Cat e un bilet?

Daca vrei sa mergi la AWAKE Festival si sa te bucuri de toate cele trei zile de festival, atunci trebuie sa platesti 205 LEI- pretul unui abonament full.

Pentru camping, daca vii cu propriul cort, taxa de camping este de 30 de LEI. In zona de Glamping, dupa cum ti-am zis, pretul este de 1 100 LEI, iar daca nu ai cort si vrei sa-l iei de acolo, taxa este de 200 LEI/ trei zile de festival.

Organizatorii AWAKE Festival iti dau sansa de a te bucura si de cate o zi individual de festival. Pretul unui Day-Pass este de 79 LEI. 

Iti poti comanda bilete chiar acum, pe eventim.ro.

Inainte de a incheia, te las cu o selectie de muzica buna, care, daca alegi sa vii, va canta intre 1 si 3 septembrie la Domeniul TELEKI.

Rag’n’Bone Man

Modestep

Axel Thesleff

Jurjak

Daca ti-a placut articolul da-mi un

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here