Am fost putin cam prea ocupat in ultimele doua saptamani, dupa cum probabil a lasat sa se inteleaga si activitatea de pe blog. Insa, nu regret! A fost o perioada in care am avut ocazia sa cunosc oameni faini, sa particip la evenimente dragi mie, sa invat de la oameni si sa impartasesc, la randul meu, din cunostintele proprii.

Unul dintre evenimentele dragi mie, la care am avut onoarea sa fiu speaker a fost Digital Parents Talks. Aceasta editie a evenimentului a abordat tema secretelor SEO ( Search Engine Optimization), in 2018. Evident, am fost in elementul meu si asta mi-a facut deosebita placere.

Din culisele evenimentului: Despre organizatori, sponsori si locatia Digital Parents Talks

Image result for parenting pr

Digital Parents Talks este o serie de eveniemente tip curs / interactive dedicate bloggerilor parinti.

Organizatorii acestui eveniment, carora tin sa le multumesc pentru invitatie, sunt cei de la Parenting PR. Parenting PR este o agentie de PR nisata pe parenting, care si-a setat ca scop principal comunicarea parintilor bloggeri; mai exact sustinerea persoanelor care activeaza in mediul online. Este o initiativa, daca nu ma insel, unica, pe care nu putem decat sa o admiram si sa o sustinem mai departe.

Locatia evenimentului a fost la OK Center, un hub care urmareste sa educe financiar. Sponsorul evenimentului a fost, Lidl.

Tematicile abordate la Digital Parents Talk

Subiectul general al eventului a fost stragetia si metoda SEO, iar eu am avut incredibila onoare de a fi speaker si de a impartasi celor prezenti din cunostintele mele.

sursa: revistamargot.ro

Cu aceasta ocazie, nu multumesc doar organizatorilor pentru invitatie, ci si celor participanti pentru energia si interesul prezentat. Intotdeauna am placut oamenii cu pofta si dorinta de cunoastere, oamenii deschisi catre noi relatii din care sa invete si in care sa isi imparta cunostintele.

Sper ca cei prezenti sa aplice tot ce am incercat sa-i invat pentru a-si dezvolta blogurile personale din punct de vedere SEO.

Nu pot spune decat ca astept nerabdator si urmatoarele editii ale evenimentului si sper sa ne revedem cu totii acolo.

 

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here