In ultimul timp, romanii, atat femeile, cat si barbatii, au devenit foarte preocupati de felul in care arata si de sanatatea organismului lor. Lucru care nu poate decat sa ne bucure. 

Cum era, poate, de asteptat comparat cu restul tarii, Bucurestiul merge mai des la sala de fitness. Chiar si asa, insa, daca facem comparatia la un nivel si mai mare, atunci descoperim ca suntem cu mult sub tarile vest-europene cand vine vorba de mersul la sala. Ca sa ilustram aceasta statistica in procentaje, lucrurile arata cam asa: la noi, rata de penetrare a salilor de fitness la nivel de tara este de 0,5%; in vreme ce in tarile vest-europene aceasta rata atinge cu usurinta un procent de 9 – 10%, iar in tarine scandinave creste pana la 14%. 


Totusi, romanii vor la sala. La ce sali mergem?

Cum spuneam, interesul bucurestenilor vis-a-vis de salile de fitness este in crestere, la fel ca si numarul salilor in sine. Unde e cerere, trebuie sa fie si oferta, nu-i asa? Asta, insa, inseamna ca avem la indemana o gramada de sali de fitness,ceea ce creeaza competitie. Unii patroni de sali de fitness s-au bazat pe aparate de ultima generatie, altii pe angajarea unor instructorii cu renume, in vreme ce altii s-au bazat pe succesul unor oferte de pret extrem de avantajoase.

Exista o regula deja cunoscuta- cu cat sala de fitness este mai apropiata de arterele principale de circulatie, cu atat preturile acesteia sunt mai mari. Optiunile cele mai avantajoase din punct de vedere al pretului sunt salile de fitness de cartier.

Daca esti in cautarea unei sali de fitness, care sa nu te lase fara bani, am facut un mic research si am aflat care sunt salile din Bucuresti cu cele mai ieftine abonamente.

Sa vedem, asadar, care sunt cele mai avantajoase sali de fitness din Capitala.

Topul celor mai ieftine sali de fitness din Bucuresti

Tarife sub 100 lei 

Daca bugetul tau se situeaza in jur de 100 lei sau mai putin, vei fi incantat sa descoperi ca sunt cinci sali de fitness in Bucuresti unde gasesti ceea ce cauti.  Acestea sunt  Smart Force, Matrix Gym, Gold Fitness si Royal Fitness ClubAcestea sunt situate in sectoarele 2, 3 si , iar abonamentele lor constau in 12 sedinte, cu pret de pornire de la 90 lei/ luna.

Tarif lunar – 80 lei

Miss Fit, Free Attitude, Playground Gym, Lotus Sport si Sala Gym Land sunt 5 dintre salile din Capitala, care ofera abonamente de 12 intrari, la pretul final de 80 lei / luna. 

Aceste sali de fitness sunt situate in sectoarele 6, 1, 4 si 3 si ofera servicii de fitness, aerobic, zumba, pilates, kempo, kick box, kangoo jumps, rebound AAS, indoor walking, kyokushin-karate, aikido si tae bo. 

Tarif lunar – 75 lei

Alex Gym este o sala de fitness situata in  Sectorul 6, care iti ofera un program complex de fitness, pentru ca tu sa scapi de kilogramele nedorite si sa-ti mentii o silueta demna de invidiat. Cu  numai 75 lei, lunar, aici poti merge de trei ori pe saptamana. Programele pe care ti le pune la dispozitie Alex Gym sunt fitness, culturism, aerobic. Tot aici, iti poti face si  abonament la arte marţiale, fitness-culturism sau box cu instructor personal. Daca iti doresti, poti avea si acces la sauna sau solar.

Tarif lunar- 70 lei

Pe locul doi printre cele mai ieftine sali de fitness din Bucuresti se gasesc salile Lon Gym si Steel Gym. Pe acestea le gasesti in sector 2, respectiv 6.

Un abonament lunar de 12 sedinte la una dintre aceste sali te costa numai 70 de lei. Un chilipir, as zice!

Tarif lunar- 55 lei

Si daca pana acum tot ai gasit motive sa strambi din nas si sa spui “Prea scump!”, sunt de parere ca acum nu iti vei mai gasi scuza. Pentru ca la Complexul Sportiv Mazicon din sectorul 5, Bucuresti, un abonament lunar de 12 sedinte costa numai 55 lei. Este vorba de sedinte clasice de fitness, a cate 90 de minute. Daca vrei sa ai acces si la aparatura pentru cardio, atunci la cei 55 lei, mai adaugi 45 lei pe luna si obtii 12 sedinte de cardio, a cate 30 de minute fiecare.

Complexul Sportiv Mazicon este situat pe strada Bascov, din apropierea Prelungirii Ghencea.

Acestea sunt salile de fitness cu tarife avantajoase, pe care eu le-am gasit in Capitala. Mai cunosti si altele? Daca da, te invit in sectiunea de comentarii sa impartasesti cu noi aceasta informatie.

Pana data viitoare, aveti grija de voi si sufletele voastre!

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here