In zodiacul nostru exista 12 semne zodiacale. Te uimeste sa afli ca numai 3 dintre aceste zodii nu insala niciodata in cuplu? Pentru ca da, numai 3 zodii sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a ramane fidele partenerului din cuplu. 

Este evident si normal ca nimeni sa nu-si doreasca drama si durere in viata de cuplu. Cu totii ne dorim relatii sanatoase, care sa dureze, sa se bazeze pe fidelitate, respect si iubire si care sa evolueze in ceva frumos. Din aceste considerente sunt multi dintre noi care se tem sa se implice intr-o relatie, tocmai pentru ca vor sa se fereasca de deceptii in dragoste.

Pentru acestia si nu numai scriu articolul de astazi. Pentru ca, nu-i asa, fiecare isi are perechea perfecta, trebuie doar sa aibe putin curaj s-o descopere si s-o accepte.Asa ca, haide sa descoperim care sunt aceste 3 zodii, care fac dintr-un partner de viata un partener fidel.

3 zodii care nu insala niciodata. Mai are monogamia vreo sansa in 2017?

Cele trei zodii ne asigura ca da, monogamia inca este posibila si la fel de frumoasa, cum o stim din basme. Toate cele trei zodii fidele sunt, in general, nascute in semne de Foc. Sa aflam care sunt aceste 3 zodii.

Taurul, un partener intotdeauna fidel

Cei din zodia Taur sunt firi determinate si concentrate asupra a ceea ce-si propun. Atunci cand isi doresc ceva, Taurii fac tot posibilul sa obtina acel lucru.

Aceasta trasatura se aplica si in cazul relatiilor de cuplu. Daca ajungi intr-o relatie cu un Taur, atunci fii sigur/a ca acesta isi doreste sigur sa fie cu tine. De aceea, nu te va insela niciodata- pentru ca stie clar ce isi doreste si nu face nimic la nimereala!

Pentru ca este o fire determinata si loiala, Taurul nu va accepta altceva decat un partener la fel de fidel. Uneori, Taurii pot deveni posesivi.

Fecioara nu te insala niciodata!

Denumita si “obsedata de control” a zodiacului, Fecioara este, totusi, si una dintre zodiile de Pamant extrem de flexibila si adaptabila.

Asta face din Fecioara un partener de cuplu capabil sa-ti accepte defectele si sa ierte foarte repede. Tocmai aceste trasaturi flexibile fac din Fecioara un partener cu asteptari realiste, care alege sa ramana fidel.

Daca esti iubit/a de o Fecioara, fii sigur/a ca este o iubire lipsita de egoism, o iubire blajina, plina de compasiune, in ciuda faptului ca nu este cel mai romantic semn zodiacal. Poate ca nu-si exprima sentimentele in public sau intr-un mod fastuos, dar o Fecioara iubeste sigur cu sufletul si doar cu sufletul.

Un partener in zodia Fecioara are nevoie sa-si stie partenerul dependent de el la nivel emotional, dar nu si in ceea ce priveste sarcinile de zi cu zi.

Capricornul este intotdeauna in cautarea relatiilor monogame

Capricornul se numara si el printre cele 3 zodii care nu insala. Cei din zodia Capricorn sunt reactivi si ambitiosi si nu accepta conceptul de delasare. Lucru care se aplica si in cazul relatiilor de cuplu!

Cei din zodia Capricornului cauta intotdeauna relatii monogame. Acestia sunt parteneri fideli, insa, se pot lasa prinsi si de alte ambitii- cum ar fi carierea s.a. De exemplu, uneori ti se va putea parea ca alege sa petreaca prea mult timp la job. Tine minte numai atat- daca alege sa stea peste program si sa aibe grija de cariera, o face doar pentru ca asa crede ca reuseste sa ofere o fundatie solida parteneriatului dintre voi. Un Capricorn vrea intotdeauna sa fie el cel care are grija de familie.

Acestea sunt cele 3 semne zodiacale recunoscute pentru puternica lor fidelitate in cuplu. Ai avut/Ai o relatie cu un partener in una dintre aceste zodii? Spune-ne parerea ta intr-un comentariu.

Daca ti-a placut articolul da-mi un

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here