Inca putin si vine Craciunul, dupa care se anunta Revelionul. Apoi, intram cu entuziasm intr-un nou an, cu noi perspective, idealuri si dorinte. Este un nou inceput pentru orice. Un nou inceput chiar si pentru piata de gaming din lumea intreaga. Deja pe lista impatimitilor de gaming se numara cateva titluri asteptate cu nerabdare. Curiosi sa aflati si voi care sunt 4 dintre cele mai asteptate jocuri ale anului 2019? Atunci, haideti sa le aflam. V-am pregatit o lista plina de actiune, impreuna cu trailere, ca sa impulsionez nerabdarea. Play game!

Cele mai asteptate titluri de pe piata de gaming

Devil May Cry 5

Vorbim despre un joc care va aparea fix peste un an. Mai exact, pe 12 decembrie 2019. Pentru cei care au jucat si celalalte 5 parti si le-au indragit, in mod sigur Devil May Cry 5 este un cadou mult asteptat pe care il aduce finalul de an.

Metro Exodus

Data de lansare a Metro Exodus este pe 22 februarie. Este vorba despre un joc de tip actiune, FPS, dezvoltat de cei de la 4A Games, publicat de Deep Silver.

Si Metro Exodus face parte dintr-o serie de jocuri, bazate pe povestea romaneolor scrise de Dmitry Glukhovski. Poate dupa numele autorului deja v-ati dat seama ca actiunea Metro Exodus are loc in Rusia viitorului, in anul 2036, mai exact.

Premisa este una incitanta. Pamantul a fost lovit de un razboi nuclear, iar supravietuitorii sunt numai cativa. Personajul pricipal este Artyom si va introduce intr-un gameplay epic, cu o poveste interesanta, plina de actiune.

Skull and Bones

Data exacta a lansarii jocului Skull And Bones nu a fost inca comunicata. Stim doar ca va aparea in 2019. Pana acum, Sea of Thieves era, poate, singurul joc cu pirati de tip open world. Ei bine, nu mai este! Pentru ca acum apare Skull and Bones, care este un fel de Assasin’s Creed Black Flag, doar ca ii lipsesc asasinii. Lucrul asta nu ma mira, mai ales ca echipa de dezvoltare este aceeasi de la Black Flag.

Dying Light 2

Cei de la Techland vor lansa Dying Light 2 tot pe 12 decembrie 2019. Este un joc de actiune, de tip RPG, care vine ca o continuare la Dying Light. O continuare, care, de fapt, prezinta povestea dee cu 15 ani inainte.

Ca gameplay, nu vom avea de-a face cu multe schimbari, conceptul de joc fiind acelasi ca la primul Dying Light. Singura diferenta, care din punctul meu de vedere poate insemna mult, este nuanta mai pronuntata de RPG. Povestea va fi ceva mai organica, permitand bifurcarea povestii in mai multe directii. Asta inseamna ca in noul Dying Light 2 cursul povestii va fi influentat de modul in care alegeti sa-l jucati.

Cyberpunk 2077

Pentru cei care abia asteapta sa joace Cyberpunk 2077, asteptarea nu va fi una foarte lunga, jocul aparand pe 31 ianuarie 2019. Cyberpunk 2077 este un RPG dezvoltat de cei de la CD Projekt RED.

Actiunea jocului are loc in viitor, in anul 2077. Este un viitor intunecat, puternic afectat de evolutia tehnologiei. In joc ti se da sansa sa alegi carei clase sa faci parte ( de exemplu poti alege sa fii mercenar sau poate hacker s.a.m.d.).

Cyberpunk 2077 va oferi sansa sa joci fie campanie single-player, fie cu prietenii in mod multiplayer.


1 COMENTARIU

  1. […] cine nu stie, vorbim despre unul dintre cele mai jucate jocuri multiplayer, care a lasat lumea cu gurile cascate cu numarul record de jucatori […]

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here