De multe ori ideea de a iti face un tatuaj sperie foarte tare. Implica o putere de convingere foarte mare.Atunci cand hotarasti sa-ti faci un tatuaj, trebuie sa constientizezi ca este o decizie pe toata viata. Indepartarea sau acoperirea unui tatuaj nereusit sau pe care, pur si simplu, nu ti-l mai doresti este o actiune destul de costisitoare si nu intotdeauna posibila. 

De aceea, foarte multi dintre cei carora le surade ideea unui tatuj renunta din teama si frica unui angajament atat de durabil in timp. Ce-ai spune, insa, de un tatuaj simplu si discret, care sa nu deranjeze nicicand si care, peste ani, sa nu te incomodeze?

Despre asta vorbim astazi- despre 7 idei de tatuaje simple, propuse de 7 dintre cei mai indragiti tattoo artists, conform feedback-ului de pe Instagram.


Top 7 artisti tatuatori specializati in tatuaje simple 

7. Dr. Woo

Dr. Woo este unul dintre tattoo artists care se bucura de admiratia unor vedete ca Zoe Kravitz, Miley Cyrus sau Emily Weiss. Acestea apreciaza enorm delicatetea design-urilor propuse de Dr. Woo, care variaza de la reprezentari hiper-realiste de animale, pana la minuscule litere.

Instagramul artistului il gasesti aici  iar prima dintre cele 10 propuneri de tatuaje discrete, o poti vedea mai jos:

6. Victor J. Webster

Victor J. Webster este un tatuator din Noua Zeelanda, care surprinde prin tatuajele pe care ni le propune. Acesta ne atrage prin modele in pattern-uri geometrice, puternice, dar si prind modele pline de delicatete, care au ca sursa de inspiratie in design elemente din natura.

Pe Instagram, pe Webster il gasesti aici , iar propunerea de tatuaj simplu, pe care sa-l  porti cu incredere oricand si oriunde, este aceasta:

5. Miso sau despre minimalism in tattoo art

Miso sau pe numele adevarata, Stanislava Pinchuk este un tattoo artist stabilit in Tokyo si Melbourne, care se specializeaza in tattoo design minimalist.

Personal, feed-ul de Instagram al artistei m-a facut sa-mi doresc foarte tare un tatuaj simplu, dar plin de simbolistica si personalitate. Pe tine te convinge? Te astept in sectiunea de comentarii, sa-mi spui 🙂 .

Propunerea de tatuaj discret din feed-ul Miso este aceasta:

4. Jonboy

Jonboy este artistul din spatele tatuajelor minuscule, pe care le poarta celebritati ca Bella Hadid, Sofia Richie sau Hailey Baldwin. Lucrarile lui cuprind, de cele mai multe ori, simboluri ale credintei.

Instagramul lui il gasesti aici, iar propunerea de tatuaj minimalist si discret aleasa de mine este:

symbol for open to change and moving forward @imyoomishin #jonboytattoo

A post shared by c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on

3. Mr. K

Mr. K este unul dintre tattoo artistii de la Bang Bang Tattoo si este un maestru al detaliilor. Una dintre specializarile lui sunt animalele. Asa ca, daca ai un prieten blanos, a carui amintire vrei s-o pastrezi pentru totdeaune, atunci, cine stie, poate Mr. K e alegerea cea mai buna pentru tine.

Pe Instagram, Mr. K te asteapta aici, iar recomandarea de tatuaj simpla pentru astazi este:

?#3cm #mrktattoo #bangbangnyc

A post shared by Mr.K / Sanghyuk Ko (@mr.k_tattoo) on

2. Kevin King sau regele de la Bang Bang din NYC

Unora le plac tatuajele care vin cu un design de inspiratie organica. Personal, prefer tatuajele cu tente grafice. Poate tocmai de aceea, Kevin King este preferatul meu din intreaga lista. Stilul acestui tattoo artist este unul grafic, caracterizat de linii drepte si forme bine definite.

Intra pe Instagramul artistului si descopera si alte modele de tatuaje simple, dincolo de aceasta recomandare a mea:

For Maria @bangbangnyc

A post shared by Kevin King (@kevinking.nyc) on

1. Tea Leigh un tattoo artist nostalgic

Acum, tatuajele se fac cu ajutorul unor masini de tatuat special create. Astfel, munca tatuatorului este cu mult simplificata, iar cel tatuat scapa mai repede de corvoada durerilor.

Inainte, insa, tehnica de tatuare era una clasica- stick & poke sau, in romana, inteapa si ciupeste. Asta presupune ca fiecare intepatura sa fie realizata manual de tatuator. Procesul este mult mai lung, in functie de marimea si complexitatea tatuajului, dar este, parca, mai plina emotional.

Tea Leigh este un astfel de tatuator, care inca se foloseste de clasica metoda Stick & Poke si care se axeaza mai mult pe design-uri minimaliste, cat mai clean si mai simple.

O gasesti aici pe Instagram, iar recomandarea pentru astazi este:

Acesta este top 7 idei de tatuaje simple pentru doamne, domnisoare, domni si domnisori. Tie care iti place? Astept raspunsul tau in sectiunea de comentarii 🙂 

Daca ti-a placut articolul da-mi un

LASA UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here